Freelinks.Gr - Ο ελεύθερος κατάλογος ιστοσελίδων

Internet marketing - Κατάλογος διαδικτυακής διαφήμισης

Ιστοχώρος - Businessgroup
Η διαφήμιση στο internet αποτελεί έναν τρόπο εξασφάλισης νέων πελατών με χαμηλό κόστος. Πρόκειται για στοχευμένη διαφήμιση αφού εμφανίζεται στο κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς, τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Bασική μας επιδίωξη είναι να κάνουμε την εταιρεία σας γνωστή στο επιθυμητό κοινό και στους πιθανούς πελάτες και η επιλογή του κατάλληλου συνδυασμού προωθητικών ενεργειών είναι μείζονος σημασίας για την επιτυχία. Οι Υπηρεσίες που παρέχουμε καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών μιας επιχείρησης που θέλει να προβληθεί αποτελεσματικά στο Internet. Κατ’ επέκταση οι λύσεις που προσφέρουμε είναι πάντα ειδικά σχεδιασμένες για την κάθε επιχείρηση ώστε η προβολή μιας εταιρείας στο Internet να είναι τέτοια, που να μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε για εσάς τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης διαφημιστικής καμπάνιας στο διαδίκτυο. Αναλύοντας τους επιθυμητούς στόχους, επιλέγουμε μέσα από την πλούσια γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε το μίγμα μάρκετινγκ με το οποίο θα έρθετε πιο κοντά στο αγοραστικό κοινό. Επικοινωνήστε τώρα μαζί με ένα από τα πεπειραμένα στελέχη της εταιρίας μας και αφήστε να κάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.
businessgroup.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Διαφήμιση στο ίντερνετ και προώθηση στο google
Η εταιρεία Website Promotion ασχολείται εδώ και αρκετά χρόνια με τη διαδικτυακή διαφήμιση. Ειδικότερα αναπτύσεται στην προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (Seo). Με υψηλή τεχνογνωσία σε θέματα προώθησης του Internet marketing όπως: Search Engine Optimization, Sem, Social marketing, Banner marketing και διαφήμισης στο Google, αποδίδει στο μέγιστο τα οφέλη που αποκτάει μια ιστοσελίδα όταν βρεθεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google με άμεση αύξηση επισκεπτών.
www.websitepromotion.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Ιστοχώρος - IMBnet
Στην Internet Marketing Business Network – IMBnet, καινοτόμος και πρωτοποριακή διαφημιστική εταιρεία, ασχολούμαστε με: την online διαφήμιση, την επαγγελματική σας παρουσία στο διαδίκτυο, την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων και φιλοξενίας και καταχώρησης ονομάτων χώρου.
imbnet.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Μια πρωτότυπη ιδέα, μια μεγάλη ευκαιρία
Η Olympic Idea ενώνει τους καταναλωτές με τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε σημαντικά ψηφιακά εργαλεία στη μικρομεσαία επιχείρηση, εκπτώσεις και προσφορές στους καταναλωτές. Μα το πιο σημαντικό είναι το πρόγραμμα ανταμοιβής που δεν έχει προηγούμενο. Μάθε τώρα πώς να κερδίσεις χρήματα, χωρίς ρίσκο, κάνοντας εγγραφή δωρεάν.
www.olympicbusiness.com
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Ιστοχώρος - CReatures
Κατασκευη ιστοσελιδων, δημιουργία λογότυπου, πλήρης εταιρική ταυτότητα, social media management. Δραστηριοποιούμαστε μόνο στους τομείς που μπορούμε να ξεχωρίζουμε. Συνεργαζόμαστε με εκείνους που πιστεύουν πως τη διαφορά την κάνει η λεπτομέρεια.
www.creatures.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Ανάπτυξη ψηφιακής περιουσίας
Η BIZZ είναι εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιοργία, ανάπτυξη αλλά και υποστήριξη των digital property projects. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω υπηρεσιών internet marketing όπου χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά εργαλεία του digital marketing με στόχο να δώσουμε περισσότερη αξία στην ψηφιακή σας περιουσία.
www.bizz.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Διαφήμιση στο Ελληνικό Ίντερνετ
Μία ξεχωριστή πρόταση στο χώρος της διαφήμισης ελληνικών επιχειρήσεων. Η LALISTA σας δίνει την δυνατότητα να δώσετε δυναμικό παρών στον ψηφιακό κόσμο με καινοτόμες ιδέες και με ελάχιστο κόστος.
www.lalista.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Ιστοσελίδα - Focus-on.gr
Ο όμιλος επιχειρήσεων FOCUS-ON GROUP ξεκίνησε να δραστηροποιείται στο χώρο του internet marketing από το 2008. Παρέχει υπηρεσίες με στόχο την προβολή επιχειρήσεων στο ίντερνετ.
www.focus-on.gr
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing
Διαφήμιση Internet Marketing
Προβάλετε σήμερα την επιχείρησή σας στο Ίντερνετ.Δώστε την ευκαιρία άμεσα να επικοινωνήσετε με νέους πελάτες. Αυξήστε τις πωλήσεις σας. Προσελκύσετε νέους πελάτες μέσο του διαδικτύου, κάντε στοχευμένη διαφήμιση,επιλέξετε εσείς που θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας,πάρτε στα χέρια σας μετρήσεις για το ποιοι πότε και που είδαν την διαφήμισή σας ή από που ήρθαν στην ιστοσελίδα σας. Η αγορά που μπορείτε να απευθυνθείτε είναι τεράστια. Μπορείτε να διαφημιστείτε τόσο στην τοπική σας αγορά,αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι άμεσο το αποτέλεσμα. Το ίντερνετ σου δίνει άμεση επικοινωνία με νέους πελάτες, αυξάνονται οι πωλήσεις οι διαδικτυακές αλλά και στο φυσικό σας κατάστημα. Το διαδίκτυο μας προσφέρει πολλαπλούς τρόπους προβολής, έχουμε τη δυνατότητα ακόμα και δωρεάν να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει,να δούμε να επιλέξουμε τι είναι καλύτερο και τη ταιριάζει στην κάθε υπηρεσία ή προϊόν που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
www.websitepromotion.gr/internet-marketing/
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Internet marketing